Despre noi

Cabinetul nostru este un birou de avocatura infiintat in baza Legii nr.51/1995, republicata, pentru organizarea si exercitarea profesiei de avocat.
Cabinetul are o larga experienta in Dreptul Familiei, Dreptul Civil, si Drept international Privat, desfasurand activitati de:

  • Consultanta juridica pentru procesele de divort
  • Asistenta juridica a partillor pe durata procesului de divort
  • Redactare documente juridice necesare in procesele de divort
  • Realizarea partajului odata cu procesul de divort
  • Incredintarea minorilor din casatorie
  • Stabilirea pensiei de intretinere pentru minorii rezultati din casatorie
  • Reprezentarea cetatenilor romani din strainatate in procesele de divort desfasurate in Romania

Necesitatea unui avocat in procesul de divort

Procesul de divort poate aduce celor doi parteneri probleme semnificative atat de ordin emotional, cat si, uneori, financiar. Lipsa acordului intre cei doi cu privire la realizarea divortului, confruntarile legate de partajarea bunurilor comune, de incredintarea copiilor minori din casatorie si multe altele, sunt elemente care aduc o incarcatura suplimentara de stres si presiune, rezolvarea lor nefiind decat la latitudinea instantei de judecata.

Decizia de a divorta este o decizie importanta in viata Dvs. Nu luati aceasta decizie intr-un moment de tensiune. Din aceasta perspectiva, divortul ramane un examen nedorit al maturitatii noastre, o lupta cu noi insine pentru a incerca să fim din nou fericiti.

Venim in sprijinul dvs pentru un divort civilizat, prin oferirea unui cadru ce descrie complet situatia concreta a realizarii divortului, partajului si a celorlalte probleme, aducandu-va un plus de control si siguranta, confort psihic si, nu in ultimul rand, financiar.
Consultatia juridica oferita va prezinta cadrul legal general al divortului, fiind realizata pe baza elementelor concrete ale situatiei dumneavoastra, finalizandu-se cu o serie de elemente importante legate de procesul de divort :
- explicatii amanuntite legate de etapele procesului de divort, partaj , pensie de intretinere etc.
- explicatii detaliate legate de situatia dvs. concreta, in procesul de divort;
- solutii cu privire la cele mai recomandabile masuri pe care trebuie sa le adoptati;
- consiliere privind comportamentul, atitudinea si actiunile pe care trebuie sa le efectuati pe durata procesului de divort.